AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek

Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek

Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek güveninin artacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsünü görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalettir.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek daha fazla gelir elde edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsü görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta yorulmaktadır.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek yalan söylemeye, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek kazançlı işler yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine inanılır.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir