AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın avize görmek

Kahve falında altın avize görmek

Kahve falında altın avize görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, daha pozitif biri olacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın avize gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında altın avize görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami avizesi görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mor avize görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avize silmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük avize görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında avize dükkanı görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında lamba avize görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, cesaretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz avize görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir