AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor avize görmek

Kahve falında mor avize görmek

Kahve falında mor avize görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, müjdeli haberler alacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında mor avize gördüyseniz:

  • Bir çok konudaki endişelerinizin gereksizliğini anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Kahve falında mor avize görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam avize görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye tabir olunur.

Kahve falında kırılan avize görmek kendine döneceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında çok avize görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında renkli avize görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında lamba avize görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kristal avize görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir