AnaSayfa / Genel / Kahve falında avize dükkanı görmek

Kahve falında avize dükkanı görmek

Kahve falında avize dükkanı görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında avize dükkanı gördüyseniz:

  • Bir ilişki zaman içinde hayatınızda fark yaratabilir.

Kahve falında avize dükkanı görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yanan avize görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı avize görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avize asmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında altın avize görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık avize görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avize almak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avize kırıldığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir