AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz avize görmek

Kahve falında beyaz avize görmek

Kahve falında beyaz avize görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz avize gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında beyaz avize görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında avize takmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avize hediye almak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, ters giden işlerin normale döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı avize görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük avize görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah avize görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın avize görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, yeni hobiler edinileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir