AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avizesi görmek

Kahve falında cami avizesi görmek

Kahve falında cami avizesi görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalet eder.

Kahve falında cami avizesi gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında cami avizesi görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında avize görmek hayırlı işler yapacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli avize görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avize kırmak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında avize satın almak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı avize görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı avize görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz avize görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir