AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz kesmek

Kahve falında boğaz kesmek

Kahve falında boğaz kesmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, maddi gücünün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz kesmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizin için ilham verici veya bilgilendiri olabilir.

Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek yaşama hevesinden olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının boğazını kesmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında insan boğazı kesmek fal sahibinin fakirleşeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kadının boğazını kesmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, hayal kırıklığına yorulmaktadır.

Kahve falında adam boğazını kesmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının boğazını kesmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir