AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boğazını kesmek

Kahve falında başkasının boğazını kesmek

Kahve falında başkasının boğazını kesmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalettir.

Kahve falında başkasının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında annenin boğazını kesmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın boğazını kesmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek boğazı kesmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında eşinin boğazını kesmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin boğazını kesmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında babasının boğazını kesmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında karısının boğazını kesmek güzel bir döneme girileceğine, işlerin bir anda azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir