AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının boğazını kesmek

Kahve falında kadının boğazını kesmek

Kahve falında kadının boğazını kesmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yardımın alınacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, sorunların son bulacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Hediyeler, ödenen borçlar veya elinize geçen parlara söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek kişinin adeta gençleşeceğine, yoksul için zenginliğe delalet etmektedir.

Kahve falında kadının boğazını kesmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında kadın boğazı kesmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin boğazını kesmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin boğazını kesmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğazını kesmek mutluluğun aileye geri döneceğine, garanti olacak bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında annenin boğazını kesmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir