AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaya binmek

Kahve falında boğaya binmek

Kahve falında boğaya binmek ailesindeki huzurun bozulacağına, mülk sahibi olacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Kahve falında boğaya binmek gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Kahve falında siyah boğaya binmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında boğa binmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulur.

Kahve falında boğanın üzerine binmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğaya binmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında boğanın üstüne binmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğayla güreşmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kara boğa görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurbanlık boğa görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir