AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğanın üstüne binmek

Kahve falında boğanın üstüne binmek

Kahve falında boğanın üstüne binmek rızık eksikliği yaşayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında boğanın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında boğanın üstüne binmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğanın üzerine binmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa binmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında boğaya binmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah boğaya binmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın üstüne binmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet eder.

Kahve falında koyun üstüne binmek daha güçlü bir hale geleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir