AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara boğa görmek

Kahve falında kara boğa görmek

Kahve falında kara boğa görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına yorulur.

Kahve falında kara boğa gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kara boğa görmek bereketli ve hayırlı olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında boğa almak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi boğarak öldürmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa avlamak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği boğarak öldürmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa öldürmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir