AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa binmek

Kahve falında boğa binmek

Kahve falında boğa binmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında boğa binmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli konularda bazı girişimlerde bulunabilir veya övünebileceğiniz davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında boğanın üzerine binmek arabuluculuk yapılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında boğa binmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğanın üstüne binmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah boğaya binmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında boğaya binmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında boğaya bindiğini görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz boğa görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane boğa görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir