AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbanlık boğa görmek

Kahve falında kurbanlık boğa görmek

Kahve falında kurbanlık boğa görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurbanlık boğa gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine fazla karışıyormuş gibi algılanmamak için daha pasif kalmanız gerekebilir.

Kahve falında kurbanlık boğa görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında akika kurbanı kesmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında büyükbaş kurbanlık görmek sevdiği insana kavuşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kurbanlık keçi almak işlerinin her geçen gün düzeleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine rivayet eder.

Kahve falında kurbanlık koç görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kurbanlık görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini kurbanlık olarak görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kurbanlık görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir