AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğanın üzerine binmek

Kahve falında boğanın üzerine binmek

Kahve falında boğanın üzerine binmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, düzenli bir işe girileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında boğanın üzerine binmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişiler katılımcı olmasa da, sizin, en kötü şeyin bile iyi tarafını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında siyah boğaya binmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa binmek işlerin düze çıkarılacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğaya binmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalettir.

Kahve falında boğanın üstüne binmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında boğanın üzerine binmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında yavru boğa görmek zafer elde edileceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında kızıl boğa görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir