AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boğaya binmek

Kahve falında siyah boğaya binmek

Kahve falında siyah boğaya binmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, o kapıyı kapatacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah boğaya binmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Kahve falında siyah boğaya binmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa binmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında boğanın üstüne binmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında boğanın üzerine binmek büyük başarılar kazanılacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaya binmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında kızgın siyah boğa görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah boğa kesmek duygularını açığa vuracağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah boğalar görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir