AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğanın kovalamasını görmek

Kahve falında boğanın kovalamasını görmek

Kahve falında boğanın kovalamasını görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında boğanın kovalamasını gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında boğanın kovalaması görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında boğa kovalaması görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında boğanın kovalamasını görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, ailesini de mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında boğa öldürmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir