AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa tarafından kovalanmak

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kariyerinin yükseleceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğa kovalaması görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğanın kovalamasını görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Kahve falında boğanın kovalaması görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalet eder.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuzlar tarafından kovalanmak başarılı adımlar atacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir