AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranarak karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğanın kovalaması görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında boğa kovalaması görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğanın kovalamasını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında köpekbalığı tarafından kovalanmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir