AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamı boğarak öldürmek

Kahve falında adamı boğarak öldürmek

Kahve falında adamı boğarak öldürmek kızına daima sahip çıkacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, arabasını ve toprağının olacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek kişinin şifa bulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına inanılır.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğarak köpek öldürmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, endişeli durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini boğarak öldürmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında boğayı öldürmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, rızkın ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi boğarak öldürmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir