AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kızgın siyah boğa görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kızgın bir boğa görmek arabasını ve toprağının olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında kızgın boğa görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğanın kovalamasını görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine inanılır.

Kahve falında boğa kovalaması görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir