AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğanın kovalaması görmek

Kahve falında boğanın kovalaması görmek

Kahve falında boğanın kovalaması görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yeni işler alacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında boğanın kovalaması gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Kahve falında boğanın kovalaması görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına inanılır.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa kovalaması görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında boğanın kovalamasını görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında boğa kesildiğini görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah boğalar görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, psikolojik olarak düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir