AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa öldürmek

Kahve falında boğa öldürmek

Kahve falında boğa öldürmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, geçim derdinin sona ereceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında boğa öldürmek gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizi geliştirmeye daha fazla zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında suda boğarak öldürmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, alim insanlardan sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulur.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek kişinin adeta gençleşeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında boğarak köpek öldürmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir