AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa kovalaması görmek

Kahve falında boğa kovalaması görmek

Kahve falında boğa kovalaması görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, daha çok dünya malı edineceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa kovalaması gördüyseniz:

  • Olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına alamet eder.

Kahve falında boğanın kovalamasını görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak kötü halden iyi hale geçeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında boğa kovalaması görmek keyiflerinin yerinde olacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğanın kovalaması görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına delalettir.

Kahve falında boğaların saldırısına uğramak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalettir.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek zengin olunacak bir işe girileceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir