AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boğalar görmek

Kahve falında siyah boğalar görmek

Kahve falında siyah boğalar görmek içine düşen fesada yeniliceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah boğalar gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında siyah boğa kesmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah boğalar görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah büyük boğa görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın siyah boğa görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına inanılır.

Kahve falında siyah boğaya binmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında siyah boğa görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir