AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa kesildiğini görmek

Kahve falında boğa kesildiğini görmek

Kahve falında boğa kesildiğini görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kendisine kızacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında boğa kesildiğini gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında boğa kesildiğini görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah büyük boğa görmek kısmetin bollaşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı boğa görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında inek ve boğa görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında boğa kovaladığını görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında boğayla güreşmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir