AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaların kovaladığını görmek

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, zenginliğinin süreceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğaların kovaladığını gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek rahatının kaçacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında boğa kovaladığını görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa kovalamak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında boğanın kovaladığını görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak istemediği halde borçlanacağına, sağlığından olacağına yorulur.

Kahve falında siyah büyük boğa görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına yorulur.

Kahve falında boğa yılan görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir