AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalettir.

Kahve falında boğa öldürmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğayı öldürmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğanın öldüğünü görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, aşının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir