AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa kovalamak

Kahve falında boğa kovalamak

Kahve falında boğa kovalamak ele geçen parada artış olacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında boğa kovalamak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında boğanın kovaladığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğa kovaladığını görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında boğa kovalamak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında boğa yılan görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kızgın bir boğa görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına yorulur.

Kahve falında boğalardan kaçmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir