AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında boğa kovalamak eğitim konusunda bir adım atılacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa kovaladığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında boğanın kovaladığını görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalettir.

Kahve falında siyah boğa kesmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boğa görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında siyah boğaya binmek çok hayırlı işlere imza atacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir