AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğanın kovaladığını görmek

Kahve falında boğanın kovaladığını görmek

Kahve falında boğanın kovaladığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, keyfin bozulacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Kahve falında boğa kovaladığını görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine yorulur.

Kahve falında boğanın kovaladığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek güzelliklere rast gelineceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında boğa kovalamak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında evde boğa görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu boğa görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanı boğarak öldürmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir