AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa yılan görmek

Kahve falında boğa yılan görmek

Kahve falında boğa yılan görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, şaşkın olacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında boğa yılan gördüyseniz:

  • Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.

Kahve falında boğa yılanları görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında boğa yılan görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların çabucak halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz boğa yılanı görmek bolluğa kavuşacağına, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı boğa yılanı görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir