AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa kovaladığını görmek

Kahve falında boğa kovaladığını görmek

Kahve falında boğa kovaladığını görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında boğa kovaladığını gördüyseniz:

  • Birden öfkeye kapılabilirsiniz.

Kahve falında boğa kovalamak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına inanılır.

Kahve falında boğa kovaladığını görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğanın kovaladığını görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına alamet eder.

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiftleşen boğa görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, hırsızlık yapacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa kavgası görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında boğa kesildiğini görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir