AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah büyük boğa görmek

Kahve falında siyah büyük boğa görmek

Kahve falında siyah büyük boğa görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, dış ticarete atılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah büyük boğa gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Kahve falında siyah büyük boğa görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük boğa görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük boğa görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın siyah boğa görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah boğaya binmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah boğa görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, ekmeğin kesileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir