AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğalardan kaçmak

Kahve falında boğalardan kaçmak

Kahve falında boğalardan kaçmak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, huzur içinde yaşayacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında boğalardan kaçmak gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında boğalardan kaçmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında iki tane boğa görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara boğa görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, mutlu bir insan olunacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kazancının yerine gelmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek maddi açıdan ferahlayacağına, çok başarılı işlere adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa sevmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir