AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane boğa görmek

Kahve falında iki tane boğa görmek

Kahve falında iki tane boğa görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında iki tane boğa gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında iki tane boğa görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş boğa görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa tutmak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğayla boğuşmak sevgisinin artacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru boğa görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir