AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde boğa görmek

Kahve falında sürü halinde boğa görmek

Kahve falında sürü halinde boğa görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ticarette öne geçeceğine inanılır.

Kahve falında sürü halinde boğa gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, sorunlarının günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde fil görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalettir.

Kahve falında sürü halinde kedi görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde böcek görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, işinin de hep yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde hayvan görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde karga görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir