AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa sevmek

Kahve falında boğa sevmek

Kahve falında boğa sevmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında boğa sevmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında boğa sevmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında boğanın saldırdığını görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine delalettir.

Kahve falında boğa boynuzu görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğa görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında yavru boğa görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında boğayı öldürmek hataların telafi edileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğanın kovalaması görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir