AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, belki ölümler görüleceğine, elindeki imkanların artacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu boğa gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye inanılır.

Kahve falında boğa boynuzu görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu boğa görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek kazanç kapılarının açılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek şansının ve bahtının açık olacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu at görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir