AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa tutmak

Kahve falında boğa tutmak

Kahve falında boğa tutmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz.

Kahve falında boğa tutmak zor günler geçirileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında boğa avlamak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında inek ve boğa görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaya bindiğini görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek onu dinleyeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine rivayet eder.

Kahve falında boğanın konuştuğunu görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde boğa görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğanın üstüne binmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir