AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğanın konuştuğunu görmek

Kahve falında boğanın konuştuğunu görmek

Kahve falında boğanın konuştuğunu görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğanın konuştuğunu gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Kahve falında boğanın konuştuğunu görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına işarettir.

Kahve falında konuşan boğa görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğa yılanları görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında uçan boğa görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş boğa görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi boğarak öldürmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boğa ve inek görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğanın saldırdığını görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir