AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde boğa görmek

Kahve falında evde boğa görmek

Kahve falında evde boğa görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında evde boğa gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında evde boğa görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında iri boğa görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında boğa boynuzu görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, daha fazla para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa satın almak bunların devlet kapılarından geçeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz boğa görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında boğarak köpek öldürmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına işarettir.

Kahve falında boğayla konuşmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet eder.

Kahve falında boğa güreşi görmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir