AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini suda boğarak öldürmek

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek acı veren kazalara, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz.

Kahve falında suda boğarak öldürmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına alamet eder.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği boğarak öldürmek çok para kazanılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Kahve falında boğarak köpek öldürmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kederinin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir