AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaya bindiğini görmek

Kahve falında boğaya bindiğini görmek

Kahve falında boğaya bindiğini görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, hasret içinde kalacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında boğaya bindiğini gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Kahve falında boğaya bindiğini görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına tabir olunur.

Kahve falında gemi bindiğini görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çok dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında metroya bindiğini görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının otobüse bindiğini görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında otobüse bindirmek aydınlık bir yola çıkılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı taksiye bindiğini görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ambulansa bindiğini görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının bisiklete bindiğini görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir