AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa avlamak

Kahve falında boğa avlamak

Kahve falında boğa avlamak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında boğa avlamak gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Kahve falında boğa avlamak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında inek avlamak mutluluk dolu haberler alınacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında oltayla balık avlamak yaşadığı darlığın son bulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık avladığını görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zıpkınla balık avlamak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulur.

Kahve falında karga avlamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalkan balığı avlamak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında at avlamak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir