AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek ve boğa görmek

Kahve falında inek ve boğa görmek

Kahve falında inek ve boğa görmek yeni ev eşyaları alınacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında inek ve boğa gördüyseniz:

  • Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında inek boğa görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında inek yada boğa görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa inek görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğa ve inek görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek ve boğa görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında büyük boğa görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kızgın siyah boğa görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında boğanın üstüne binmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir