AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın bir boğa görmek

Kahve falında kızgın bir boğa görmek

Kahve falında kızgın bir boğa görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, çok kötü günler göreceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın bir boğa gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Kahve falında kızgın boğa görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında kızgın siyah boğa görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Kahve falında kızgın bir boğa görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kızgın ateş görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı kızgın görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, idealist davranacağına işaret eder.

Kahve falında kızgın bakmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızgın fil görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir