AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiftleşen boğa görmek

Kahve falında çiftleşen boğa görmek

Kahve falında çiftleşen boğa görmek sevap işleyeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, eğlence ve renk geleceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiftleşen boğa gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Kahve falında çiftleşen boğa görmek haksızlık yapmayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğayla boğuşmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında boğa kovalamak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurbanlık boğa görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında boğa görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine delalet eder.

Kahve falında boğa yılanları görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında kızgın boğa görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir