AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa kavgası görmek

Kahve falında boğa kavgası görmek

Kahve falında boğa kavgası görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında boğa kavgası gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar oluşabilir.

Kahve falında boğa kavgası görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğa kesildiğini görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında boğaya binmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, iyi konumlara geleceğine yorulur.

Kahve falında öküz ve boğa görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında boğa yavrusu görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa kafası görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanı boğarak öldürmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, birikmiş parasının olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir