AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa kesmek

Kahve falında boğa kesmek

Kahve falında boğa kesmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalettir.

Kahve falında boğa kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal seçimler yapmanız iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında siyah boğa kesmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yeni denemelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa kesmek üzüntü yaşamaya, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz boğa görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa kavgası görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işarettir.

Kahve falında boğayla güreşmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir